by sunset

Nimeni Altu’

Adrian Voicu, cunoscut sub numele său de scenă și anume Nimeni Altu’, s-a născut în București la data de 7 Aprilie 1984 și activează încă din anul 1999 până în prezent. Nimeni Altu’ a fost atras de Hip Hop încă din copilărie, ca dovadă stă faptul că artistul la vârsta de 10 ani când încă era în clasele primare , compune primul său text rap pe care îl recită mamei sale în bucătărie.

După această întâmplare, doi ani mai târziu, în anul 1995 compune textele unor piese pentru trupa „D-FENSE” în care cântă alături de câțiva dintre prietenii și colegii săi din școala generală.

În anul 1999, alături de 1 Oarecare, pune bazele trupei „Ultima Fază”, iar în anul 2000, aceștia folosesc banii primiți pentru achiziționarea manualelor școlare pentru cu totul altceva și anume pentru plătirea primelor ore într-un studio profesional (Studio BOX), unde sunt realizate primele instrumentale alături de Cheloo la producție și inginerie de sunet și Vlad Ben Blandu la chitara bass.

Toate instrumentalele realizate au fost regăsite pe un vechi CD, iar trupa „Ultima Fază” va înregistra piesele cu versurile de atunci și va lansa acest album sub numele „Ultima Fază ‘99”.

În anul 2001, 1 Oarecare și Nimeni Altu’ iși continuă activitatea muzicală pe post de versieri, interpreți, producători și co-producători, iar Nimeni Altu’ este implicat în câteva proiecte muzicale lansate în anii următori pe CD sau casetă.

În anul 2002 apare ca invitat pe piesa „Acțiunea Instrumentalul” a trupei Paraziții, care are ca scop promovarea tinerilor emcee din România. Piesa „Acțiunea Instrumentalul” fiind inclusă pe albumul intitulat ”Irefutabil” care a fost lansat în luna noiembrie a anului 2002.