Abonamente Live TicketsAbonamente Iabilet

Despre


Sunset Festival - se întoarce cu o noua ediție, cu un line-up mai consistent, mai divers, cu atmosfera mai agitata, cu oameni mai faini si cu mai mult chef de dans ca niciodata și promite o atmosferă de neuitat pentru iubitorii de muzică urbană, fiind unul dintre puținele festivaluri dedicat lor, care este desfășurat în aer liber în România.

Dacă încă nu știai unde să petreci în august, convingeți gașca de prieteni, cumpărați-vă bilete, încărcați-vă bateriile și haideți în Vamă!Sunset Festival 2018 - Summer Edition!

Sunset Festival 2017 - Thank You!

10-12

august

2018

Vama

Veche

Constanta

You

me

and the sea

Line-up


No Schedule Details

ARTISTI


 • Coma

  CTC

  Argatu

 • Nimeni Altu’

  DJ Oldskull

Coma
Din '99 pe baricade, Coma ne-au cucerit de la mic la mare cu a lor energie pură.Coma înseamnă mai mult decât o formație. Coma e o stare de bine trasmisă către public și amplificată de fiecare dată prin muzica lor și nucleul solid de fani care le poartă arta-n suflete.
CTC
Trupa C.T.C a pus bazele primului label independent de hip-hop "Facem Records", primele realizări ale label-ului fiind cele două volume ale mixtape-ului Vlad Dobrescu și DJ Paul prezintă Facem Records.[1]In primăvara anului 2002 Facem Records a organizat concertul de hip-hop "Reanimare 101" unde a reunit nume precum Da Hood Justice, K-Gula, Cedry2k, Nwanda, Khidja Cloud Society, Raku, Pirats Klan și bine-nțeles CTC. Tot în 2002, după apariția pe diverse compilații, Facem Records lansează EP-ul CTC & Cedry2k - Secretul din Atom care definește stilul C.T.C. [2]După lansarea acestui album, membrii trupei încep să fie invitați pe albumele unor trupe consacrate precum: R.A.C.L.A , Da Hood, K-Gula, Bitză, Zale. Totodată trupa apare și pe compilații precum: "Loop records", "Afront", "The Under Project" și "Proiectul Verde".
Argatu
Argatu' este numele de familie real al artistului, care a venit alături de Subcarpati in 2012 când liderul Subcarpati, (Mc Bean) a descoperit primul său album underground folclor românesc intitulat "Fara Noroc in Romania" – care este cunoscut astăzi drept Culese din Cartier prezintă Argatu' – volumul 1. Acest lucru a fost punct de pornire pentru artist. După o perioadă scurtă de timp, cateva dintre cântecele sale au devenit virale. Sunete de tambal tradiţional combinate cu note melodioase din caval , precum şi alte instrumente clasice ale folclorului românesc , tradiţionale, implantate în genuri cum ar fi drum and bass, hip-hop, dub, dubstep breakbeat sunt încă auzite şi cantate în multe colţuri ale ţării, precum şi în unele locuri în toată Europa.
Nimeni Altu’
Adrian Voicu, cunoscut sub numele său de scenă și anume Nimeni Altu’, s-a născut în București la data de 7 Aprilie 1984 și activează încă din anul 1999 până în prezent. Nimeni Altu’ a fost atras de Hip Hop încă din copilărie, ca dovadă stă faptul că artistul la vârsta de 10 ani când încă era în clasele primare , compune primul său text rap pe care îl recită mamei sale în bucătărie.După această întâmplare, doi ani mai târziu, în anul 1995 compune textele unor piese pentru trupa „D-FENSE” în care cântă alături de câțiva dintre prietenii și colegii săi din școala generală.În anul 1999, alături de 1 Oarecare, pune bazele trupei „Ultima Fază”, iar în anul 2000, aceștia folosesc banii primiți pentru achiziționarea manualelor școlare pentru cu totul altceva și anume pentru plătirea primelor ore într-un studio profesional (Studio BOX), unde sunt realizate primele instrumentale alături de Cheloo la producție și inginerie de sunet și Vlad Ben Blandu la chitara bass.Toate instrumentalele realizate au fost regăsite pe un vechi CD, iar trupa „Ultima Fază” va înregistra piesele cu versurile de atunci și va lansa acest album sub numele „Ultima Fază ‘99”.În anul 2001, 1 Oarecare și Nimeni Altu’ iși continuă activitatea muzicală pe post de versieri, interpreți, producători și co-producători, iar Nimeni Altu’ este implicat în câteva proiecte muzicale lansate în anii următori pe CD sau casetă.În anul 2002 apare ca invitat pe piesa „Acțiunea Instrumentalul” a trupei Paraziții, care are ca scop promovarea tinerilor emcee din România. Piesa „Acțiunea Instrumentalul” fiind inclusă pe albumul intitulat ”Irefutabil” care a fost lansat în luna noiembrie a anului 2002.
DJ Oldskull
Intre party-urile și concertele pe care le are programate săptămânal, Ovidiu Aioanei a.k.a. Dj Olsdkull a avut amabilitatea de a veni si la noi la Sunset. Inceputurile lui legate de dj-in sunt undeva prin 2004, in Bacau, cand organiza petreceri hip-hop. Dar de atunci a ramas la butoane, cu un stil care il consacreaza si prin nume. Ajuns unul din cei mai cunoscuti dj-s din Romania si membru Blazing Vibes, Oldskull promite sa impresioneze. De asta il asteptam cu asa nerabdare la Sunset Festival!

Abonamente


  • In curand

  • Livetickets

  • Livetickets
  • Cumpara
  • In curand

  • Bilete & Tickets

  • Bilete & Tickets
  • Cumpara